Over Essenza

Welkom in onze webwinkel!

Essenza is een webshop, gevestigd in Hilversum, met een mooi assortiment aan biologische levensmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten uit Italië en Griekenland. Voor een groot deel van de producten geldt: in Nederland alleen bij ons te verkrijgen! Van februari 2016 tot en met maart 2017 hadden we een fysieke winkel in Hilversum op de Bussumerstraat 51. Daarna hebben we besloten online verder te gaan.

Exclusieve mediterrane producten die je terugbrengen bij de essentie: smakelijke, gezonde voeding en natuurlijke verzorging, beiden zo belangrijk voor ons welzijn! De naam van onze winkel is dan ook Essenza, wat is afgeleid van het latijnse woord ‘essentia’. Het betekent: de kern of de diepste en onveranderlijke natuur van iets. Wij zijn ervan overtuigd dat goede zorg voor ons innerlijk door goede voeding èn zorg voor ons uiterlijk door natuurlijke verzorgingsproducten essentieel voor ons is.

De producten die je bij Essenza vindt, zijn gemaakt op een manier die geen schade toebrengt aan mens, dier en milieu.

 

Anneloes Zwart en Vassilis Agrapidis, eigenaren van Essenza.

Anneloes heeft al jaren een grote passie: Italië! Die passie heeft al verschillende belangrijke keuzes in haar leven beïnvloed en ze koestert de 13 mooie jaren die ze in Italië heeft gewoond. Vassilis is geboren in Griekenland maar heeft vanaf zijn studietijd in Italië gewoond. Sinds eind 2013 wonen Anneloes en Vassilis weer in Nederland.

We realiseerden ons dat er verschillende mooie biologische producten die wij kennen uit Italië, ook interessant kunnen zijn voor veel mensen in Nederland. Zo zijn we gaan werken aan de realisatie van Essenza: smakelijke biologische producten uit Italië en Griekenland, voor jou geselecteerd en aangeboden in deze webshop.

We selecteren de producenten met zorg en vertellen je graag het verhaal achter de producten!