Gkazas olijfolie uit Kreta

Logo Gkazas                

In de bergen van centraal Kreta ligt de olijfgaard van de Nederlands-Griekse familie Gkazas. Hier wordt zonder toepassing van hitte, chemicaliën of andere niet-natuurlijke toevoegingen extra vergine olijfolie geproduceerd.

Gkazas olijfolie heeft een zuurgraad van slechts 0,3%!

De olijven worden binnen 24 uur na het oogsten op steen gemalen. De olie wordt niet gefilterd, niet gemengd met andere oliën en koud geperst. Zoals de familie zelf zegt: 'Uit liefde voor het product bereiden we het op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze'.

Gkazas olijfolie is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten flessen, namelijk 250 ml, 500 ml en 750 ml. Elke fles bevat een dezelfde heerlijke, pure en gezonde olijfolie. Gkazas olijfolie bevat veel voedingwaarden zoals vitamine E en vitamine A en het heeft een hoge concentratie polyfenolen vol met antioxidanten. Deze verlagen het cholesterolniveau, de bloeddruk en de kans op hart- en vaatziekten.

Gkazas olijfolie is dus gezond, smaakvol en geteeld met liefde voor het milieu en het product. Geniet van de olijfolie met een lekker stukje brood en grof zout, over de salade of door warme gerechten.